03:27 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέος πύραυλος εκτοξεύθηκε από την περιοχή της Λωρίδας της Γάζας σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Δυνάμεις Αυτοάμυνας του Ισραήλ (IDF), την Τετάρτη.

Οι Δυνάμεις Αυτοάμυνας του Ισραήλ (Israeli Defence Forces - IDF) ανίχνευσαν την Τετάρτη μία νέα εκτόξευση πυραύλων από την Λωρίδα της Γάζας με κατεύθυνση προς την ισραηλινή επικράτεια.

«Πύραυλος εκτοξεύθηκε από την #Gaza στο #Israel. Αυτός είναι ο 5ος πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Γάζα τις τελευταίες έξι ημέρες», δήλωσαν οι IDF στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Επί δεκαετίες, το Ισραήλ βρίσκεται σε σύγκρουση με τους Παλαιστινίους που επιζητούν διπλωματική αναγνώριση για το ανεξάρτητο κράτος τους στα εδάφη της Δυτικής Όχθης, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, η οποία βρίσκεται εν μέρει υπό τον έλεγχο του Ισραήλ, καθώς και της Λωρίδας της Γάζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ισραήλ συνέλαβε ηγετικά στελέχη της Φατάχ

Η ισραηλινή κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητη πολιτική και διπλωματική οντότητα και συνεχίζει να χτίζει οικισμούς στις κατεχόμενες περιοχές παρά τις αντιρρήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Tags:
IDF, πυραυλική επίθεση, επίθεση, πύραυλος, Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK