ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο είναι ένα άκρως εντυπωσιακό αλλα και άκρως επικίνδυνο extreme sport. Όταν, μάλιστα, υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με τον εξοπλισμό του άλτη, τότε και ο αλεξιπτωτιστής και όλοι όσοι παρακολουθούν από το έδαφος, απλά, κάνουν τον σταυρό τους.

Η πτώση με αλεξίπτωτο είναι από μόνη της αρκετή για να κόψει την ανάσα. Όταν, μάλιστα, υπάρχει και κάποιου είδους πρόβλημα με το αλεξίπτωτο, τότε το θέαμα φτάνει να γίνει πραγματικά ανατριχιαστικό.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το παρακάτω βίντεο όπου αλεξιπτωτιστής κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης στο Τζέρσεϊ των ΗΠΑ αντιμετωπίζει απ’ ό,τι φαίνεται σοβαρό πρόβλημα με το αλεξίπτωτό του, με την καταστροφή να φαντάζει αναπόφευκτη.

Το κύριο αλεξίπτωτο ήταν κομμένο, με αποτέλεσμα ο αλεξιπτωτιστής να στροβιλίζεται ανεξέλεγκτα στον αέρα, πέφτοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το έδαφος!

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή Μαλ Ρίτσαρντσον, ο αλεξιπτωτιστής, τελευταία στιγμή κατόρθωσε ν’ ανοίξει το εφεδρικό αλεξίπτωτο και να σωθεί από βέβαιο θάνατο και, μάλιστα, χωρίς ίχνος τραυματισμού.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
viral βίντεο, ΗΠΑ, αλεξίπτωτο, ελεύθερη πτώση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK