17:36 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το νέο τζετ έχει προσδιορισθεί ως ένα από τα αστέρια της έκθεσης και το βίντεο δείχνει τους τεχνικούς με σχολαστικό τρόπο να δίνουν ένα αστραφτερό look στο αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος Irkut MC-21-300 που κατασκευάζεται στην Ρωσία βρίσκεται σε τελική προετοιμασία λίγο πριν από την επίσημη εμφάνιση του σε Airshow αυτής της εβδομάδας, με νέα βίντεο να δείχνουν το νέο στρώμα χρώματος του που εντυπωσιάζει.

Το αεροπλάνο της United Aircraft Corporation (UAC) θα παρουσιαστεί επίσημα στο φετινό Διεθνές Αεροπορικό και Διαστημικό Σαλόνι της Μόσχας (MAKS 2019), το οποίο ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη.

Στην αεροπορική έκθεση αυτής της εβδομάδας, τα μέλη του κοινού και τα άτομα από την αεροπορική βιομηχανία θα αντικρίσουν το πολυαναμενόμενο αεροπλάνο, το οποίο κατασκευάστηκε παρά τα εμπόδια παραγωγής που δημιουργήθηκαν από τις κυρώσεις των ΗΠΑ, αναφέρει το RT.

Η Ουάσινγκτον απαγόρευσε τις χώρες να πωλούν σύνθετα υλικά στη Ρωσία και επίσης απαγόρευσε την παράδοση εξαρτημάτων τιτανίου και άλλου εξοπλισμού απαραίτητου για την παραγωγή τους.

Ωστόσο, οι όποιοι περιορισμοί απέτυχαν να σταματήσουν το έργο MC-21, το οποίο θεωρείται ευρέως ως η απάντηση της Ρωσίας στην σειρά επιβατικών αεροσκαφών 737 MAX της αμερικανικής Boeing.

Το τρίτο δοκιμαστικό αεροσκάφος ολοκλήρωσε το πρώτο του ταξίδι τον Μάρτιο και το τέταρτο θα ξεκινήσει δοκιμαστικές πτήσεις αργότερα αυτό το έτος. Έχει οριστεί να ολοκληρώσει τις ρωσικές δοκιμές πιστοποίησης μέχρι το 2020 και τις δοκιμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αργότερα. Η κρατική εταιρεία UAC έχει ήδη λάβει παραγγελίες για 175 αεροσκάφη.

Tags:
χρώματα, αεροπλάνο, αεροσκάφος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK