16:15 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τρεις Νιγηριανοί που έχουν υποβάλει αίτημα για άσυλο έβαλαν φωτιά σε πάρκο στην Ιταλία για να τραβήξουν βίντεο με το κινητό, όπως ομολόγησαν σε αστυνομικούς.

Τρεις Νιγηριανοί αιτούντες άσυλο έβαλαν σκόπιμα φωτιά στο Πάρκο της Μόντσα, στην Ιταλία, την Κυριακή, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Οι αρχές ανέφεραν σε δήλωσή τους ότι αργότερα, οι άντρες παραδέχτηκαν ότι έβαλαν τις φωτιές σε δέντρα για «να γυρίσουν ένα βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο».

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν για την πυρκαγιά, βλέποντας καπνό στα δέντρα στο αιωνόβιο πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της Μόντσα. Η Πυροσβεστική που έσπευσε κατόρθωσε να σβήσει τη φωτιά.

Η Ευρώπη ήρθε αντιμέτωπη με μεταναστευτική κρίση από το 2015 οπότε και εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες έφτασαν στη Γηραιά Ήπειρο από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Η Ιταλία ήταν μεταξύ των χωρών που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μεταναστευτικής κρίσης. Πιστεύεται ότι πάνω από 600.000 μετανάστες έχουν φτάσει στη χώρα από την Αφρική από το 2015.

Tags:
αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική, πυρκαγιά, φωτιά, εθνικό πάρκο, πάρκο, λαθρομετανάστευση, παράνομη μετανάστευση, μετανάστευση, μετανάστες, μετανάστης, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK