23:37 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γερουσιαστής του Πακιστάν έκανε ένα tweet εναντίον του Μόντι αλλά αντί να κάνει tag τον ΟΗΕ, τάγκαρε το επιτραπέζιο παιχνίδι «UNO», πετυχαίνοντας μια αρκετά πρωτότυπη γκάφα στο Twitter.

Ένα μάλλον ντροπιαστικό λάθος έκανε ο Πακιστανός γερουσιαστής Ρεχμάν Μαλίκ θέλοντας να επιτεθεί μέσω Twitter στον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

Ο γερουσιαστής αντί να κάνει tag τον ΟΗΕ («UN» στα αγγλικά) έκανε tag το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι «UNO»!

Αφορμή για το tweet κατά του Μόντι στάθηκε η άρνηση στον ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Ινδία, Γκουλάμ Ναμπί Αζάντ, να μπει στο Κασμίρ.

«Αυτοί είναι οι δικοί σας ηγέτες και ακούστε τι λένε για τις βιαιότητες στο ΙΚΚ (Ινδικής κατάληψης Κασμίρ)», έγραψε ο Μαλίκ, κάνοντας tag τον Μόντι και το… «@realUNOgame».

​Ωστόσο, το συγκεκριμένο tag δεν απευθύνεται στον ενδεχόμενο αποδέκτη του Μαλίκ που θα ήταν ο ΟΗΕ αλλά στο δημοφιλές επιτραπέζιο, γεγονός που παρατήρησαν αρκετοί χρήστες του Twitter.

«Τάγκαρε το παιχνίδι UNO αντί για τον ΟΗΕ», έγραψε ένας χρήστης.

Ηγέτης αντιπολιτευόμενου κόμματος στην Ινδία αναρωτήθηκε εάν «την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσει τη Μονόπολη για να εκφράσει τη θλίψη του για το ‘μονοπώλιο’ της Ινδίας στο UNO;»

Tags:
επιτραπέζιο παιχνίδι, ΟΗΕ, Ινδία, tweet, Twitter, Πακιστάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK