10:18 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διαδικασία θα διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και στόχος είναι ο περιορισμός της μεταναστευτικής απάτης. Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Να λαμβάνουν γεννητικό υλικό από μη-καταγεγραμμένους μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, σχεδιάζουν οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με προσχέδιο νομοσχεδίου, το οποίο δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα «BuzzFeed News».

«Εάν η νομοθεσία τεθεί σε εφαρμογή, οι αρχές στα σύνορα θα εξουσιοδοτούνται να λαμβάνουν DNA από χιλιάδες παράνομους μετανάστες» αναφέρεται, χαρακτηριστικά.

Το έγγραφο προβλέπει ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα χρησιμοποιεί ένα ειδικό λογισμικό για τη συγκέντρωση γεννητικού υλικού από κάθε μη καταγεγραμμένο μετανάστη.

Η διαδικασία θα διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και στόχος είναι ο περιορισμός της μεταναστευτικής απάτης, κατά την οποία αλλοπαδοί εμφανίζονται ως μέλη της ίδιας οικογένειας, προκειμένου να εισέλθουν στην αμερικανική επικράτεια, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων για οικογένειες μεταναστών.

Μέσω της εξέτασης του DNA θα εξακριβώνεται σε λίγα λεπτά, αν πράγματι οι μετανάστες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας ή προσπαθούν να εξαπατήσουν τις αμερικανικές αρχές.

Σχετικά:

Ο Πάπας Φραγκίσκος δωρίζει 500.000 δολ. για να βοηθήσει τους μετανάστες στα σύνορα των ΗΠΑ
Η συνοριοφυλακή των ΗΠΑ συνέλαβε 100.000 μετανάστες στα σύνορα με το Μεξικό τον Απρίλιο
Τεστ DNA σε μετανάστες στις ΗΠΑ έδειξε πως το 30% των παιδιών που συνόδευαν δεν ήταν δικά τους
Tags:
DNA, παράνομη μετανάστευση, μετανάστευση, μετανάστες, μετανάστης, σύνορα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK