13:41 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου επεξεργάζεται αλλαγές σε ό,τι αφορά την εμφάνιση των μαθητών, εν όψει της σχολικής χρονιάς που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Αλλαγές που επικεντρώνονται στην εμφάνιση των μαθητριών και των μαθητών εξετάζει το κυπριακό υπουργείο Παιδείας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι απαγορεύσεις που βρίσκονται στο τραπέζι και οι οποίες εξετάζονται από ειδική επιτροπή, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, περιλαμβάνουν το μακιγιάζ, τις ανταύγειες, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα μεγάλα βαμμένα νύχια, τα στενά παντελόνια και τα κολάν για τα κορίτσια.

Σε ό,τι αφορά τα αγόρια, περιορισμοί εξετάζονται για τα γένια, το μούσι και το μουστάκι, αλλά και για τα σκουλαρίκια και το μακρύ μαλλί.

Ο κατάλογος των απαγορευμένων αντικειμένων εντός σχολείου, κατά τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, περιλαμβάνει τα κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετ, τα «έξυπνα» ρολόγια και τις φωτογραφικές μηχανές.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου Κώστας Χαμπιαούρης ανέφερε ότι βρίσκεται εν αναμονή της τελικής πρότασης της επιτροπής και θα ακολουθήσει διάλογος.

Tags:
αγόρια, κορίτσια, παντελόνι, γένια, μακιγιάζ, νύχια, σχολείο, μαθήματα, μαθήτρια, μαθητές, μαθητής, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK