ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένουν οι σχέσεις του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Χαν με τη διαμάχη να μένει ζωντανή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στο τελευταίο σχόλιο του δήμαρχου του Λονδίνου Σαντίκ Χαν με μια σειρά tweets, λέγοντας ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τα μαχαιρώματα στη χώρα του και όχι να παρακολουθεί τις δραστηριότητές του, αναφερόμενος στο έγκλημα με τη χρήση μαχαιριού.

Τα οργισμένα σχόλια του Τραμπ γίνονται λίγο αφότου ο Χαν τον χλεύαζε που έπαιζε γκολφ, ενώ ο τυφώνας Ντόριαν βρισκόταν προ των πυλών στις ΗΠΑ.

Οι δύο πολιτικοί έχουν εμπλακεί σε μια μακροχρόνια διαμάχη σχετικά με τις ιδεολογικές τους θέσεις ήδη από το 2017 και δεν έχουν σταματήσει από τότε.

Πρόσφατα, ο Χαν επέκρινε τη θέση του Τραμπ για την κλιματική αλλαγή και τον κατηγόρησε ότι ήταν συμμετείχε στην αναζωπύρωση της ακροδεξιάς.

Ο Τραμπ απάντησε αμφισβητώντας την ποιότητα της δουλειάς του.

Τον Ιούνιο, ο δήμαρχος του Λονδίνου έγραψε στον Guardian ότι ο Τραμπ ταν ένα από τα πιο «απτά παραδείγματα» της αυξανόμενης απειλής του εθνικισμού και ότι ήταν δεν ήταν σύνηθες για τους Βρετανούς να «στρώνουν το κόκκινο χαλί» για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, Σαντίκ Χαν, ΗΠΑ, Λονδίνο, μαχαίρι, γκολ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK