18:56 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας 69χρονος συνταξιούχος αναγκάστηκε να καταβάλει μόλις 9,5 δολάρια για πρόστιμο το οποίο αφορά την γυμνή δημόσια εμφάνισή του - αφού πιάστηκε κυριολεκτικά με τα παντελόνια κάτω, στιγμές μετά από την σεξουαλική επαφή του με μία αγελάδα.

Ο ιδιοκτήτης της αγελάδας χρειάστηκε λίγα λεπτά για να αντιληφθεί πως κάποιος έκανε σεξ με ένα από τα ζώα του αγροκτήματος του και τελικώς να πιάσει επ΄αυτοφώρω τον δράστη, ο οποίος αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε πράγματι σεξουαλική επαφή με το ζώο - γεγονός που δεν τιμωρείται επισήμως βάσει της νομοθεσίας της χώρας.

Έχοντας περιμένει για μερικά λεπτά στην ενέδρα, ο ιδιοκτήτης της αγελάδας με το όνομα Non, έτρεξε κρυφά πίσω από μερικά δέντρα με σκοπό να πιάσει το γυμνό κακοποιό και κάλεσε τους περαστικούς να τον βοηθήσουν να τον συγκρατήσει.

«Οδηγούσα στην περιοχή, όταν άκουσα τις εκκλήσεις για βοήθεια του ιδιοκτήτη, οπότε τον βοήθησα να πιάσει αυτόν τον διεστραμμένο», σημείωσε ένας οργισμένος αυτόπτης μάρτυρας.

Παρόλο που ο συνταξιούχος αρνήθηκε αρχικά να παραδεχτεί οποιαδήποτε παράβαση (παρεμπιπτόντως, η κτηνοβασία δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα στην Ταϊλάνδη), ισχυριζόμενος ότι περπατούσε στο δάσος, οι μάρτυρες επισήμαναν το σπέρμα στα πόδια του.

Ο άνδρας αργότερα επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι είχε πράγματι αρκετές φορές εμπλακεί σε σεξουαλική επαφή με την αγελάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα των φίλων του (!), που του είπαν ότι είχαν κυριολεκτικά απολαύσει την εμπειρία.

Tags:
αγρότες, αγρόκτημα, ζώο, κτηνοβασία, σεξ, Ταϊλάνδη, αγελάδα, συνταξιούχος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK