11:35 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η 82χρονη Τζουν Τέρνερ δε μασάει, όχι επειδή δε φοράει τη μασέλα της αλλά γιατί στα 45 χρόνια που έχει εργαστεί ως υπάλληλος σουπερμάρκετ έχει αντιμετωπίσει κάθε καρυδιάς καρύδι.

Η ατρόμητη γιαγιά βρισκόταν ως συνήθως στο ταμείο του μικρού εμπορικού, όταν ένας ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και απαίτησε τις εισπράξεις.

Αλλά η γιαγιά δεν πήρε χαμπάρι, άρπαξε τη μαγκούρα της κι άρχισε τις ψιλές στον κλέφτη.

Τελικά, ο ληστής υπερίσχυσε και η ζόρικη γιαγιάκα βρέθηκε στο πάτωμα μ’ ένα μάτι μαυρισμένο, αλλά ο κλέφτης τράπηκε σε φυγή έχοντας αρπάξει μόλις 50 στερλίνες κι 6 πακέτα τσιγάρα.

«Νομίζω ότι τον σόκαρα. Δεν το περίμενε. Στοιχηματίζω ότι σκέφτηκε ότι η γιαγιά είναι ξοφλημένη», δήλωσε η σούπερ γιαγιά στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Η ληστεία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μικρού μαγαζιού στη Μεγάλη Βρετανία τον Ιούνιο κι έκτοτε έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο για τον υπέρμετρο ηρωισμό της ηλικιωμένης ηρωίδας, αλλά και τις απίθανες μαγκουριές που έφαγε ο αλητήριος.

«Δε μπορούσα να φτάσω το κουμπί πανικού, οπότε έπιασα τη μαγκούρα μου και κυριολεκτικά τον μαύρισα», ανέφερε η θαρραλέα γιαγιά.

«Μ΄έσπρωξε στο πάτωμα και ανησύχησα μην ξανασπάσω το γοφό μου, μιας και είχα κάνει επέμβαση αντικατάστασης μερικά χρόνια πριν και δεν ήθελα να ξαναπεράσω όλη αυτή την ταλαιπωρία. Ο ληστής, τότε, έγινε καπνός από το κατάστημα», είπε η γιαγιά.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ληστεία, Μεγάλη Βρετανία, γιαγιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK