08:30 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση γνωρίζει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει, η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών δεν πιστεύουν ότι οι παρατηρήσεις των UFO έχουν σχέση με πραγματικούς εξωγήινους από άλλους πλανήτες.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν αποκαλύπτει όλα όσα πραγματικά γνωρίζει για τα UFO και τους εξωγήινους, αποκάλυψε δημοσκόπηση του Gallup.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, όσοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει κάτι μεγάλο να αποκαλύψει αποτελούν το 68% των Αμερικανών. Λιγότεροι από όσους απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο πάλι ερώτημα το 1996, εξακολουθώντας να συνιστούν πλειοψηφία.

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι τείνουν να δίνουν λίγη αξιοπιστία στις παρατηρήσεις των UFO, πιστεύοντας ότι τα ασυνήθιστα αντικείμενα στον ουρανό μπορούν να εξηγηθούν από την ανθρώπινη δραστηριότητα ή τα φυσικά φαινόμενα. Μόνο το 33% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι παρατηρήσεις UFO είναι πραγματικά εξωγήινοι που επισκέπτονται την Γη.

Η δημοσκόπηση δίνει επίσης μια δημογραφική ανάλυση των ερωτηθέντων, λέγοντας ότι τα άτομα με χαμηλότερο εισόδημα (37% έναντι 33%) και χαμηλότερη εκπαίδευση (37% έναντι 27%) είναι πιθανότερο να πιστεύουν ότι τα UFO είναι πραγματικά ξένα διαστημόπλοια.

Από γεωγραφικής άποψης, οι άνθρωποι από τις δυτικές πολιτείες είναι πιθανότερο να πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη (41%), ενώ οι άνθρωποι από τα Midwest είναι πιο σκεπτικοί (27%). Η Αμερικανική Ανατολή και η Νότια Αμερική είναι εξίσου απίθανο να πιστεύουν σε εξωγηινούς (32% η καθεμία

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η δημοσκόπηση έδειξε ότι οι άθεοι πιστεύουν περισσότερο στην ύπαρξη εξωγήινων (40%), ενώ οι θρησκευόμενοι είναι περισσότερο επιφυλακτικοί όσον αφορά τις παρατηρήσεις των UFO (32%).

Η δημοσκόπηση διεξήχθη για την εκδήλωση «Storm Area 51». Προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 2 εκατ. οπαδούς και, παρά το ότι ο Matty Roberts, ο δημιουργός της, δήλωσε επισήμως πως πρόκειται για μία καλοστημένη φάρσα, ο αμερικανικός Στρατός αποθάρρυνε πολύ σοβαρά τους ανθρώπους από το να προσπαθήσουν να εισέλθουν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ο Roberts προωθεί τώρα ένα μουσικό φεστιβάλ που ονομάζεται «Alienstock», το οποίο θα πραγματοποιηθεί κοντά στην Rachel, της Νεβάδα, στις 19-21 Σεπτεμβρίου.

Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, Τραμπ, ΗΠΑ, εξωγήινο σκάφος, εξωγήινοι, UFO
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK