05:49 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα για τις προεδρικές εκλογές, ο Τραμπ όχι μόνο επιφύλαξε επικριτικά σχόλια για τα σχέδια των Δημοκρατικών αντιπάλων του αλλά αναφέρθηκε και στο σήμα κατατεθέν του, τα μαλλιά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αξιοποίησε την ευκαιρία της συγκέντρωσης στο Φαγέτεβιλ της Βόρειας Καρολίνας για να σχολιάσει το γεμάτο μαλλιά κεφάλι του, λέγοντας ότι ήθελε να δείξει στους υποστηρικτές του ότι τα μαλλιά του ήταν «αληθινά» και ότι ήταν «καλύτερο» από αυτό των περισσότερων φίλων του.

Το σχόλιο έγινε την ώρα που ο πρόεδρος εξηγούσε γιατί άλλαξε το μέρος που θα διεξαγόταν η συγκέντρωση, από το αεροδρόμιο στο εκθεσιακό κέντρο, μετά τις προβλέψεις για κακοκαιρία και την ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο.

«Ήμουν πρόθυμος ακόμα και να σταθώ έξω στη βροχή και να βρέξω εντελώς τα μαλλιά μου αλλά είπαν ότι (σ.σ. ο χώρος) ήταν λίγο έξω από την περιφέρειά σας. Ωστόσο εγώ ήμουν πρόθυμος να το κάνω. Θα το είχαν κάνει. Θα ήμουν πολύ περήφανος να το έκανα. Θα φαινόταν τουλάχιστον ότι τα μαλλιά μου είναι αληθινά» είπε απευθυνόμενος στο πλήθος.

​«Είναι δικά μου τα μαλλιά» συνέχισε. «Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά θα έλεγα ότι είναι καλύτερα από των περισσότερων φίλων μου που είναι στην ίδια ηλικία».

​Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη με κάποια νέα ή σχεδόν ξεχασμένα memes να δείχνουν τα μαλλιά του Τραμπ σε διαφορετικές εκδοχές. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι μάλλον θα «απαγορευτεί» οι Αμερικανοί κομμωτές να διαφωνήσουν μαζί του.

Κάποιοι χρήστες, πάντως, «κατηγόρησαν» τον Τραμπ για λανθασμένη πληροφόρηση σημειώνοντας ότι κάποιοι ομόλογοι του Αμερικανού προέδρου όπως το Τζο Μπάιντεν είχαν καλύτερα μαλλιά και ότι στην πραγματικότητα ο πρόεδρος δεν έχει κανέναν φίλο.

​Δεν ήταν η πρώτη φορά που το σήμα κατά του Τραμπ, η κόμμωσή του, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Ο Αμερικανός πρόεδρος αστειεύτηκε πέρσι τον Οκτώβριο ότι έπρεπε να ακυρώσει παρουσία του σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ, μετά από επεισόδιο μαζικής δολοφονίας, εξαιτίας «μιας κακής ημέρας για τα μαλλιά του» προκαλώντας έτσι έντονες αντιδράσεις του κόσμου που τον επέκρινε ότι επέλεξε να ακυρώσει εκδήλωση εξαιτίας της ατυχίας στην κόμμωση από το να δώσει σημασία στη σφαγή.

«Τουλάχιστον ξέρετε ότι είναι δικά μου» είπε τότε. «Και είπα “ίσως, έπρεπε να ακυρώσω αυτή την δέσμευση εξαιτίας της κακής ημέρας για τα μαλλιά μου”. Και τις άσχημες ημέρες κάποιος είπε ότι στην πραγματικότητα δείχνουν καλύτερα από ό,τι συνήθως».

Tags:
Twitter, μαλλιά, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK