00:49 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο ακτιβισμός στις μέρες μας σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά το κράτος και τις υπηρεσίες του εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως κάπου ξεφεύγει το πράγμα.

Όπως, μάλλον, κάπου ξέφυγε το πράγμα και στην περίπτωση δυο βίγκαν ακτιβιστριών από την Ισπανία, που έκαναν «πέσιμο» σε κοτέτσι της Καταλονίας γιατί «οι κότες βιάζονται από τους κόκκορες».

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια, μέλη της ακτιβιστικής οργάνωσης «Almas Veganas» (Ψυχές Χορτοφαγικές) που εδρεύει στην πόλη Τζιρόνα στην Καταλονία, πραγματοποίησαν παρέμβαση σε κοτέτσι και χώρισαν τους κόκκορες από τις κότες, ώστε να μην τους κάνουν πονηρά πράγματα χωρίς τη θέλησή τους.

«Χωρίσαμε κότες και κόκορες, για να μην βιάζουν τις κότες», δήλωσαν οι ακτιβίστριες. «Οι κότες δεν θέλουν να τις καβαλάνε και πάντα προσπαθούν να ξεφύγουν. Κάποιες φορές, μάλιστα, οι κόκορες τις τραυματίζουν σοβαρά», λένε οι βίγκαν ακτιβίστριες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μαχητικές κοπέλες εμφανίζονται στο βίντεο να πετάνε αυγά στη γη για να σπάσουν, γιατί τα «αυγά ανήκουν στις κότες που τα γέννησαν».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ισπανία, Καταλονία, κότα, βίγκαν, ακτιβιστές, ακτιβισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK