22:10 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια 14χρονη μαθήτρια στην Κένυα αυτοκτόνησε από ντροπή γιατί λέρωσε τη σχολική ποδιά με αίμα περιόδου μέσα στην τάξη, επειδή δεν είχε τίποτα να χρησιμοποιήσει σαν σερβιέτα για την έμμηνο ρύση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μητέρα της 14χρονης, η κόρης της κρεμάστηκε επειδή η δασκάλα της την ντρόπιασε μπροστά στους συμμαθητές της.

«Μια από τις δασκάλες την είπε βρωμιάρα γιατί η σχολική στολή της λερώθηκε από την περίοδο και την έδιωξε από την τάξη», τόνισε η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού.

«Δεν είχε κάτι να χρησιμοποιήσει για σερβιέτα. Όταν γύρισε στο σπίτι, μου είπε το περιστατικό, πήγε να πλυθεί με νερό και μετά κρεμάστηκε», είπε η μητέρα της μαθήτριας.

Οι γονείς της 14χρονης αυτόχειρα μαζί με άλλους γονείς και μαθητές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το σχολείο, που μετά την αυτοκτονία παραμένει κλειστό, σύμφωνα με το τοπικό κενυατικό μέσο standardmedia.co.ke

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι ακόμη ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της μικρής μαθήτριας, ενώ ο διευθυντής του σχολείου αρνήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
αυτοκτονία, μαθήτρια, Κένυα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK