11:00 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Έντουαρντ Σνόουντεν θα δώσει συνέντευξη σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, με τίτλο ««Permanent Record», στο οποίο περιγράφεται και η ζωή του στη Ρωσία.

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν θα εμφανιστεί, ύστερα από πολλά χρόνια, στην αμερικανική τηλεόραση και δη στις εκπομπές «This Morning» του CBS και «11th Hour» του MSNBC ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο «Permanent Record» στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία επαφή του Έντουαρντ Σνόουντεν, που πλέον ζει στη Ρωσία, με τα αμερικανικά ΜΜΕ είχε καταγραφεί το 2015, όταν έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, το 2013, διέρρευσε απόρρητα έγγραφα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ σχετικά με προγράμματα παρακολούθησης που διεξάγονταν από την αμερικανική κυβέρνηση, εγείροντας έτσι ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των πολιτών.

Ο εκδότης του βιβλίου του Έντουαρντ Σνόουντεν υποστήριξε:

«Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος διακινδύνευσε τα πάντα για να εκθέσει το σύστημα μαζικής παρακολούθησης της αμερικανικής κυβέρνησης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ιστορία της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βοήθησε να οικοδομηθεί αυτό το σύστημα και τι τον ώθησε να προσπαθήσει να το γκρεμίσει».

Tags:
Ρωσία, ΗΠΑ, Έντουαρντ Σνόουντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK