16:36 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αντικείμενα που ανήκαν στο διαβόητο ζευγάρι κακοποιών, Μπόνι και Κλάιντ, θα δημοπρατηθούν και ανάμεσα σε αυτά είναι ένα όπλο, μια συλλογή ποιημάτων και ένα γράμμα.

Το διαβόητο δίδυμο των Μπόνι και Κλάιντ, που έδρασε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1930, θα θυμίσει η δημοπρασία που διοργανώνεται με αντικείμενά τους όπως το πιστόλι, ένα βιβλίο ποιημάτων και άλλα. Εκτιμάται ότι η συνολική τιμή θα αγγίξει τις £120.000.

Το όπλο, όπως γράφει η «Daily Mail», ανακτήθηκε από τις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με το ζευγάρι το 1933, που είχε ως απολογισμό τον θάνατο δύο αστυνομικών. Η τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί στις £75.000.

Ακόμα, θα δημοπρατηθεί ένα χρυσό ρολόι του Κλάιντ, ένας ματωμένος επίδεσμος με το οποίο το δίδυμο περιποιούταν τις πληγές, μια συλλογή ποιημάτων της Μπόνι, καθώς και ένα γράμμα που είχε ως παραλήπτη τον Ρέιμοντ Χάμιλτον, ο οποίος περίμενε να εκτελεστεί.

Το διαβόητο ζευγάρι έδρασε τη δεκαετία του '30 και θεωρείται ότι είναι υπεύθυνο για 13 δολοφονίες και πολλές ληστείες έως το 1934, που δολοφονήθηκε.

Tags:
δημοπρασία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK