ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δείπνο και κοκτέιλ με την πολυτέλεια του Downton Abbey έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φανατικοί της σειράς καθώς το κάστρο Highclere όπου γίνονται τα γυρίσματα μπήκε στο AirBnb.

Με αφορμή την ταινία που προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη ο κόμης και η κόμισσα του Οίκου Κάρναρβον καταχώρησαν το κάστρο τους στο AirBnB για μια τον Νοέμβριο, ενώ θα υποδεχθούν δύο καλεσμένους για δείπνο και ποτά.

Εκτός από το δείπνο και τα κοκτέιλ θα οι δύο αριστοκράτες θα πάρουν και πρωινό με τους τυχερούς που θα καταφέρουν να διανυκτερεύσουν στο μεγαλειώδες κάστρο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, για τον εορτασμό της πρεμιέρας της ταινίας οι πόρτες του κάστρου θα ανοίξουν στις 26 Νοεμβρίου, ενώ το κόστος θα είναι 169,4 ευρώ για μία «πραγματικά μοναδική διανυκτέρευση».

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για τις κρατήσεις την 1η Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δείξουν το «πάθος» τους για το Downton Abbey, στο μήνυμα που θα συμπεριλάβουν στο αίτημα για την κράτηση.

Το κάστρο ανήκει στην οικογένεια από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία. 

Οι δύο καλεσμένοι που θα κερδίσουν τη διανυκτέρευση δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι ακόμα και με φαντάσματα όταν αποσυρθούν στο δωμάτιό τους, καθώς όπως λέει η κόμισσα έχει συναντήσει αρνητικές οντότητες στους διαδρόμους του κάστρου.

 

Tags:
ταινία, κάστρο, Airbnb
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK