00:50 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Έλενα Σμιθ, που προσελήφθη από ξενοδοχείο στο Μαρακές ως χορεύτρια, απολύθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά καθώς τα κιλά της δεν συμβάδιζαν με τα στάνταρτ του ξενοδοχείου.

Η 23χρονη Βρετανίδα χορεύτρια Έλενα Σμιθ δήλωσε ότι απολύθηκε από ξενοδοχείο στο Μαρακές όπου υποτίθεται ότι θα συμμετείχε σε χορευτικά προγράμματα, καθώς χαρακτηρίστηκε «πολύ παχιά», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Έλενα που δηλώνει ότι ζυγίζει 57 κιλά, έκανε αίτηση για τη δουλειά στέλνοντας φωτογραφίες της και βίντεο στο ξενοδοχείο τον Απρίλιο του 2019. Μετά από συνέντευξη, η χορεύτρια προσελήφθη για να χορεύει σε δείπνα και εκδηλώσεις με άλλους χορευτές έως τον Ιανουάριο του 2020, ενώ έφτασε στο Μαρόκο τον Ιούνιο.

Ωστόσο, ενώ βρισκόταν μόλις μία εβδομάδα στη δουλειά, η Σμιθ απολύθηκε από το ξενοδοχείο καθώς ο διευθυντής της της ζήτησε να χάσει κιλά.

«Ο διευθυντής μου είπε ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν ότι ήμουν πολύ παχιά και σκέφτονταν να με απολύσουν γι’ αυτόν τον λόγο» δήλωσε η χορεύτρια. «Σοκαρίστηκα. Από τη στιγμή που έφτασα στο Μαρακές έχασε έτσι κι αλλιώς κιλά εξαιτίας της προπόνησης, επομένως το να ακούω ότι ήμουν πολύ παχιά πραγματικά με αιφνιδίασε».

«Εξήγησα ότι πήγαινα καθημερινά στο γυμναστήριο και έτρωγα υγιεινά φαγητά και ότι γνώριζα το σώμα μου και δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω, ωστόσο μου επέμειναν ότι θα έπρεπε να βρω τρόπο να χάσω κιλά».

Η Βρετανίδα χορεύτρια, που έχει επιστρέψει στο Έπσομ, ανέφερε ότι το βάρος της έπεσε στα περίπου 50 κιλά κατά τη διάρκεια που εργαζόταν στο ξενοδοχείο, ωστόσο, τώρα επέστεψε στα 57 κιλά.

Η Σμιθ, που έχει αποφοιτήσει από την ακαδημία Centre PAC, φέρεται να βρέθηκε αντιμέτωπη με το σύνδρομο «λιμοκτονίας» EDNOS. Η χορεύτρια δηλώνει συντετριμμένη καθώς την έκαναν να νιώθει άσχημα για τα κιλά της.

«Ο μάνατζερ μου είπε ότι θα παλέψει για να μην φύγω και κατάφερα να χάσω άλλα δύο κιλά σε μία εβδομάδα, ωστόσο, όταν ξαναπήγα στο ξενοδοχείο μου είπαν ότι δεν έχω πια δουλειά» αποκάλυψε η Σμιθ. «Μου έδωσαν την εξόφλησή μου και μου ανακοίνωσαν ότι οι ιδιοκτήτες δεν με ήθελαν πια γιατί ήμουν πολύ χοντρή».

Σύμφωνα με τη Σμιθ το ξενοδοχείο δεν της πλήρωσε ούτε τα εισιτήρια της επιστροφής, παρά τις αρχικές υποσχέσεις.

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε «έκπληκτος» από τους ισχυρισμούς της Σμιθ, υποστηρίζοντας ότι η χορεύτρια αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της, επιμένοντας παράλληλα ότι η αξία του εισιτηρίου της επεστράφη.

Tags:
βάρος, χορεύτρια, ξενοδοχείο, Μαρόκο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK