ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δυο ήρωες αστυνομικοί έσωσαν έναν άντρα που προσπάθησε να πηδήξει από γέφυρα στο Τεννεσί, των ΗΠΑ, αρπάζοντάς τον στον αέρα προτού πέσει στο κενό, βουτιά που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδεικυόταν μοιραία.

Συγκεκριμένα, το συγκλονιστικό βίντεο προέρχεται από την κάμερα που βρισκόταν επάνω στον αστυνομικό, Μπράιαν Ρεγκ, δείχνει αυτόν και τον υπαστυνόμο Κρις Κάρτερ να σπεύδουν στην άκρη της γέφυρας και να αρπάζουν τον νεαρό άντρα που προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, πηδώντας στο κενό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλη και ο νεαρός άντρας σώθηκε χάρη στα μοναδικά αντανακλαστικά του οργάνου της τάξης, που ουσιαστικά έπιασε τον παραλίγο «μακαρίτη» στον αέρα από τα πόδια.

Το αστυνομικό τμήμα του Νοξ Κάουντι έδωσε μόλις την Τρίτη το βίντεο στη δημοσιότητα για να ευχαριστήσει τον αστυνομικό που έσωσε τη ζωή του νεαρού, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση στο Facebook, αναφέρουν: Ο Σερίφης Τομ Σπάνγκλερ θα ήθελε να αποδώσει τα ένσημα στον τροχονόμο, Μπράιαν Ρεγκ για τις προσπάθειες του να σώσει ένα νεαρό άντρα που αποπειράθηκε να πηδήξει από γέφυρα στις 8 Απριλίου, 2019», έγραψε το αστυνομικό τμήμα του Νοξ Κάουντι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο αστυνομικός Ρεγκ μαζί με τον υπαστυνόμο Κρις ΜακΚάρτερ άρπαξαν τον άντρα δευτερόλεπτα προτού πηδήξει από τη γέφυρα. Χάρη στην επαγρύπνησή τους και τις ταχύτατες αντιδράσεις τους, ο νεαρός άντρα είναι σήμερα ακόμη ζωντανός».

«Τόσο ο αστυνόμος Ρεγκ όσο και ο υπαστυνόμος ΜακΚάρτερ είναι πραγματικοί τοπικοί ήρωες, όχι μόνο λόγω αυτού του συγκεκριμένου γεγονότος, αλλά επειδή συνεχίζουν να ρισκάρουν τις ζωές τους καθημερινά για να σώσουν τις ζωές των άλλων», καταλήγει η τιμητική μνεία του αστυνομικού τμήματος στα όργανα της τάξεως για την ηρωική τους πράξη.

Tags:
viral, viral βίντεο, γέφυρα, αστυνομία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK