ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας πύραυλος, που εκτοξεύθηκε από το Ισραήλ σύμφωνα με μάρτυρες, τραυμάτισε τουλάχιστον 7 ανθρώπους στην πόλη Φατάχ της Λωρίδας της Γάζας όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας.

Αρκετοί Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στην πόλη Φατάχ της Λωρίδας της Γάζας από πύραυλο που εκτοξεύθηκε από θύλακα στο Ισραήλ, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Sputnik.

«Οι Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, καθώς πύραυλος που εκτοξεύθηκε από το Ισραήλ, έπεσε σε σπίτι στην πόλη της Ράφα», ανέφεραν οι μάρτυρες την Τετάρτη. Σύμφωνα με το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας, τραυματίσθηκαν επτά άνθρωποι.

Για δεκαετίες, το Ισραήλ βρίσκεται σε σύγκρουση με τους Παλαιστινίους, οι οποίοι αναζητούν διπλωματική αναγνώριση για το ανεξάρτητο κράτος τους στα εδάφη της Δυτικής Όχθης, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, η οποία κατέχεται εν μέρει από το Ισραήλ, και τη Λωρίδα της Γάζας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση έχει αρνηθεί να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητη πολιτική και διπλωματική οντότητα και συνεχίζει να χτίζει οικισμούς στις κατεχόμενες περιοχές παρά τις αντιρρήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Tags:
Ισραήλ, τραυματίες, πύραυλος, Παλαιστίνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK