ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη ζωή τους έχασαν 7 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 85, σήμερα, όταν ένα αυτοκίνητο εξερράγη έξω από το γραφείο της υπηρεσίας πληροφοριών της Εθνικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Αφγανιστάν στην πόλη Καλάτ Γκιλζάι.

Ένα αυτοκίνητο εξερράγη, την Πέμπτη, έξω από το γραφείο της υπηρεσίας πληροφοριών της Εθνικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Αφγανιστάν (NDS), στην πόλη Καλάτ Γκιλζάι, σκοτώνοντας τουλάχιστον 7 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 85.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sputnik, που επικαλείται κατοίκους της περιοχής και αξιωματούχους, από την έκρηξη καταστράφηκε το νοσοκομείο της επαρχίας Ζαμπόλ που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής, Μαλίμ Ταουάμπ, δεν έχει αναφέρει ακριβή αριθμό θυμάτων, αλλά τόνισε πως οι τραυματίες έχουν διακομισθεί σε ιδιωτικά νοσοκομείο ενώ, αν χρειαστεί, είναι διαθέσιμες και οι μονάδες υγείας στην Κανταχάρ.

Μέχρι στιγμής, καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Αύγουστο, μία βόμβα εξερράγη στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας τρεις.

 

Tags:
τραυματίες, Αφγανιστάν, νεκροί, έκρηξη, αυτοκίνητο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK