07:53 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στη Ρωσία βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τις απαραίτητες προετοιμασίες για την επίσκεψη του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στη Ρωσία έχει ξεκινήσει το Κρεμλίνο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Η επίσκεψη προετοιμάζεται», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Επίσης, σύμφωνα με πηγή με γνώση του ζητήματος, προγραμματίζεται επίσκεψη του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στην πρωτεύουσα Μόσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαδούρο ανακοίνωσε ότι η Βενεζουέλα θα εγκαινιάσει σύντομα απευθείας πτήσεις μεταξύ Καράκας και Μόσχας.

Η Ρωσία υποστηρίζει την κυβέρνηση του προέδρου της Βενεζουέλας εν μέσω πολιτικής και οικονομικής κρίσης στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Η Βενεζουέλα υποφέρει εδώ και πολύ καιρό από μια έντονη οικονομική και πολιτική κρίση που εντάθηκε τον Ιανουάριο όταν, μετά την επανεκλογή του Μαδούρο, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο, υποστηριζόμενος από τις ΗΠΑ, αυτοανακηρύχθηκε προσωρινός πρόεδρος της χώρας.

Tags:
επίσκεψη, Μόσχα, Ρωσία, Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK