ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα ένα περιστατικό με τουρίστες από τη Ρωσία σημειώθηκε σε τουρκικό ξενοδοχείο. Κατά τη διάρκεια αποχαιρετιστήριου δείπνου σε ξενοδοχείου του χωριού Κέστελ, ο μάγειρας αποφάσισε να οργανώσει ένα σόου. Ωστόσο, κάτι πήγε λάθος με αποτέλεσμα καυτό λάδι να πέσει πάνω σε ανθρώπους.

Μεταξύ των τραυματιών είναι δύο παιδιά από το Εκατερίνμπουργκ, ηλικίας 3,5 και 10 ετών. Σύμφωνα με τον πατέρα τους, συνολικά οχτώ άτομα τραυματίστηκαν.

Ο μάγειρας έκανε ένα λάθος κατά τη διάρκεια του σόου και καυτό λάδι έπεσε στους ανθρώπους. «Αλήθεια, άνθρωποι καίγονταν. Το δέρμα βγήκε με επιδέσμους» δήλωσε. Ένα παιδί δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό να πετάξει, έχει εγκαύματα στο 27% του σώματός του. Το δεύτερο κάηκε σε χέρι και κεφάλι.

Το ξενοδοχείο ανέλαβε την ευθύνη για το συμβάν και πληρώνει τη θεραπεία. Επιπλέον, η διεύθυνση του ξενοδοχείου διέθεσε χρήματα για την περαιτέρω θεραπεία των παιδιών στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το ρωσικό προξενείο στην Αττάλεια, τα θύματα νοσηλεύτηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και βρίσκονται υπό την επίβλεψη γιατρών. Η κατάσταση των ασθενών κρίνεται ικανοποιητική.

Tags:
μάγειρας, εγκαύματα, λάδι, Ρωσία, παιδιά, Τουρκία, νοσοκομείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK