ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το δικό του μήνυμα στήριξης προς τους νέους που κατεβαίνουν στους δρόμους, για να διαδηλώσουν για το Κλίμα, απέστειλε ο Δαλάι Λάμα.

Τη στήριξή του στις διαδηλώσεις για την Κλιματική Αλλαγή που πραγματοποιούνται από μαθητές και φοιτητές σε διάφορες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέφρασε ο Δαλάι Λάμα

Ο ίδιος σημείωσε, συγκεκριμένα, ότι «η νεότερη γενιά πρέπει να έχει σοβαρές ανησυχίες για την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον», συμπληρώνοντας ότι οι ανησυχίες σε ό,τι αφορά το μέλλον τους είναι πραγματικές και οι μεγαλύτεροι πρέπει να ενθαρρύνουν τους νέους. 

​Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο - μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα -  με μαθητές και φοιτητές να διαμαρτύροντας για την κλιματική κρίση που θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική για τις επόμενες γενιές. 

Η 16χρονη Γκρέτα Θάνμπεργκ από τη Σουηδία είναι επικεφαλής μιας παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης για τους κινδύνους που ενέχει η κλιματική αλλαγή. Το βίντεο που ανήρτησε στο Twitter με τίτλο «Οι Παρασκευές για το μέλλον. Η σχολική απεργία συνεχίζεται!», έχει γίνει viral παγκοσμίως. 

​Η ίδια έχει δημοσιεύσει επίσης φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την υφήλιο. 

Tags:
διαδηλώσεις, διαδηλωτές, κλίμα, κλιματική αλλαγή, Δαλάι Λάμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK