22:45 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα τζαμί στην γαλλική πόλη Κολμάρ. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία βαριά τραυματισμένος. Παραμένει ασαφές αν το συμβάν συνιστά επίθεση ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο Μεγάλο Τζαμί της πόλης Κόλμαρ στην Ανατολική Γαλλία αργά το Σάββατο, καταστρέφοντας την κεντρική πύλη του κτιρίου. Το όχημα δεν μπόρεσε να διεισδύσει στο κτίριο, με αποτέλεσμα να κολλήσει στην πόρτα, όπως δείχνει το βίντεο από τη σκηνή.

​Σύμφωνα με το RT, το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη ανταπόκριση της αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραυματισμό στο σημείο του τραχήλου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η πληγή προέρχεται από επίθεση άλλου ατόμου στον οδηγό.

Βίντεο, που υποτίθεται ότι παρουσιάζει πλάνα από την σκηνή και δείχνει έναν γεμάτο αίματα και αδρανή οδηγό να συλλαμβάνεται στο εσωτερικό του τζαμιού από δύο αστυνομικούς, έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά μέσα.

​«Ένα άτομο συνέτριψε το όχημά του στην είσοδο του Μεγάλου Τζαμιού λίγο πριν τις 20:00 μ.μ.», δήλωσαν αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην AFP, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει μια έρευνα για το περιστατικό. Κανείς άλλος εκτός από τον οδηγό δεν τραυματίστηκε και ο άντρας έλαβε γρήγορα «ιατρική βοήθεια», επιβεβαίωσαν οι αξιωματούχοι.

Tags:
αυτοκτονία, αυτοκίνητο, μουσουλμανικό τέμενος, Μουσουλμάνοι, οδηγός, τζαμί, επίθεση, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK