ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια γυναίκα από την Αρμενία η οποία όταν κλαίει με τα μάτια της βγάζουν κρυστάλλους αντί για υγρά δάκρυα έχει αφήσει τους γιατρούς άφωνους, σύμφωνα με τις εκθέσεις τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Η Satenik Karazian, 22 ετών, από την περιοχή Shirak της Αρμενίας, άρχισε να βιώνει τα συμπτώματα αυτά πριν από δύο μήνες, σημειώνει το RT.

Τώρα, η Karazian λέει ότι ανεξήγητα παράγει έως και 50 κομμάτια κρυστάλλου από τα μάτια της κάθε μέρα. Αρκετοί οφθαλμίατροι και γιατροί έχουν αναφερθεί ότι δεν ήταν σε θέση να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν την ιδιόμορφη κατάσταση, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα αβοήθητη.

«Τώρα η μέρα μου έχει καταστεί κόλαση», δήλωσε η κοπέλα στο Sputnik της Αρμενίας. Μερικοί γιατροί αρνήθηκαν να πιστέψουν την ιστορία της, ισχυρίζεται, ενώ άλλοι απλώς συνταγογραφούσαν σταγόνες ή αντιβιοτικά, τα οποία απέτυχαν να ανακουφίσουν το πρόβλημα.

Το υπουργείο Υγείας της Αρμενίας ήρθε σε επαφή με την κοπέλα και ο επικεφαλής οφθαλμίατρος του υπουργείου έχει συναντήσει δύο φορές την νεαρή γυναίκα με τους κρυστάλλους να έχουν σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια διάγνωσης της θλίψης.

Tags:
δάκρυα, Αρμενία, γυναίκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK