00:28 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα σημαντικό δίλημμα φαίνεται πως έθεσε η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγο της Μπραντ Πιτ αν θέλει να βλέπει τα παιδιά του.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν πρέπει να έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση την οικογένεια Καρντάσιαν καθώς δεν θέλει τα παιδιά της να βρίσκονται κοντά τους.

Η πρόσφατη φιλία μεταξύ του ράπερ Κάνιε Γουέστ και του Μπραντ Πιτ απειλείται από την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν εκτιμά ιδιαίτερα τις αδελφές Καρντάσιαν, αναφέρι ο ιστότοπος Radar Online.

Επικαλούμενο πηγές του, το μέσο αποκάλυψε ότι η Τζολί κατέστησε σαφές στον Πιτ πως αν εκτιμά τη σχέση του με τα παιδιά του, θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον σύζυγο  της Κιμ Καρντάσιαν.

«Η Αντζελίνα δεν αντέχει την οικογένεια Καρντάσιαν και δεν θέλει τα παιδιά της πουθενά κοντά τους, και αυτό είπε και στον Μπραντ. Του έχει δώσει σχεδόν τελεσίγραφο: Ή τον  Κάνιε ή τα παιδιά», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται αφότου ο Πιτ παρευρέθηκε στη Λειτουργία της Κυριακής στο σπίτι των Γουέστ, κάτι που περιέγραψε ο ίδιος στο Ε.Τ. ως «καθαρή γιορτή της ζωής και των ανθρώπων», προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι ο Κάνιε  «έκανε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο».

«Ο Μπραντ μπορεί προφανώς να είναι φίλος με όποιον θέλει, αλλά γνωρίζει ότι η Άντζι έχει τη δύναμη να τον παιδέψει πραγματικά αν συνεχίσει να βλέπει τον Κάνιε», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Tags:
Κλόε Καρντάσιαν, Κόρτνει Καρντάσιαν, Κιμ Καρντάσιαν, Μπραντ Πιτ, σύζυγος, παιδιά, Κάνιε Γουέστ, Αντζελίνα Τζολί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK