22:37 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Χρεοκοπία Thomas Cook (42)
0 0 0
Βρείτε μας

Χρεοκόπησε θυγατρική εταιρεία της Thomas Cook στην Πολωνία, Neckermann Polska. Η εταιρεία κήρυξε πτώχευση, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης.

Πτώχευση κήρυξε η θυγατρική εταιρεία της Thomas Cook στην Πολωνία, Neckermann Polska, την Τετάρτη, σύμφωνα με τοπικές αρχές που επικαλείται το Reuters.

Την είδηση της πτώχευσης της Neckermann μεταδίδει και το Sky News σημειώνοντας ότι η νέα χρεοκοπία έρχεται 48 ώρες μετά την είδηση της κατάρρευσης της αρχαιότερης τουριστικής εταιρείας Thomas Cook που πυροδότησε τη μεγαλύτερη σε καιρό ειρήνης επιχείρηση επιστροφής Βρετανών στην πατρίδα τους.

Η χρεοκοπία της πολωνικής Neckermann έρχεται μετά από διαβεβαιώσεις τη Δευτέρας ότι συνεχίζει να συναλλάσσεται ομαλά καθώς ήταν διαφορετική οντότητα. Άγνωστο είναι αυτή τη στιγμή εάν οι πελάτες της εταιρείας που βρίσκονται σε ταξίδι, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες επιστροφής στην Πολωνία.

Στο εξωτερικό βρίσκονται περίπου 3.600 πελάτες της θυγατρικής της Thomas Cook στην Πολωνία, Neckermann Polska, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Εκπρόσωποι της Neckermann δήλωσαν χτες, Τρίτη, στο Sputnik ότι η εταιρεία έχει σταματήσει να πουλάει τουριστικά πακέτα. «Θεωρητικά μπορώ να κάνω κράτηση, αλλά δεν μπορούμε να υπογράψουμε συμφωνία», δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας.

Αργότερα, ο διευθύνων σύμβουλος, Maciej Nykiel, δήλωσε ότι η εταιρεία ακύρωσε όλες τις πτήσεις και διέκοψε τις κρατήσεις πτήσεων για 48 ώρες.

«Ταυτόχρονα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε αυτή την περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση καθοδηγούμαστε από την προστασία των συμφερόντων των πελατών μας σε όλες τις ενέργειές μας. Όλοι οι εργαζόμενοι, όλα τα τμήματα εργάζονται επί του παρόντος για να αντιδράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά σε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις και να βοηθήσουν τους Πολωνούς πελάτες μας σε περίπτωση προβλημάτων», δήλωσε ο Nykiel.

Θέμα:
Χρεοκοπία Thomas Cook (42)
Tags:
Πολωνία, Πτώχευση, χρεοκοπία, Thomas Cook
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK