01:22 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Αμερικανού πρώην συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, του Τζον Μπόλτον, στο Μινσκ τον περασμένο μήνα, ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντερ Λουκασένκο, λέγεται πως έδωσε δώρα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ.

Όπως ανέφερε ο Λουκασένκο, η Μελάνια ενθουσιάστηκε από τα δώρα του κι άρχισε τα «ωωω» και τα «ααα» από την ικανοποίησή της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό της Λευκορωσίας, ONT.

«Ξέρουμε να φτιάχνουμε καλά υφάσματα. Πρόσφατα έστειλα λινά προϊόντα στη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου. Τα υποδέχτηκαν με επιφωνήματα ενθουσιασμού και ρωτούσαν που μπορούν να τ’ αγοράσουν. Αυτό δείχνει ότι δεν είμαστε σε θέση να εμπορευτούμε τα αγαθά μας. Πρέπει να διδάξουμε αυτούς που πρέπει να το κάνουν», ανέφερε ο Λουκασένκο.

Τα παραπάνω σχόλια του Λευκορώσου προέδρου έγιναν ενώ επιθεωρούσε λινά υφάσματα σε εργοστάσιο στη Λευκορωσία. Εντωμεταξύ, τα τοπικά ΜΜΕ πραγματοποίησαν σύντομες έρευνες στο ζήτημα και ισχυρίζονται ότι τα σχόλια του Λουκασένκο για τα επιφωνήματα του προεδρικού ζεύγους ήταν επίτηδες αλλαγμένα και πως το συγκεκριμένο τμήμα του λόγου του Λευκορώσου προέδρου αναφερόταν στους ντόπιους πολίτες που αγαπούν τα συγκεκριμένα προϊόντα κι όχι στο προεδικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Στον πρόεδρο των ΗΠΑ ο Λουκασένκο έδωσε ένα παραδοσιακό στιλέτο για μάχη σώμα με σώμα που φορούσαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές στην αυτοκρατορική Ρωσία και στα κράτη της Σοβιετικής Ένωσης.

Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, Αλεξάντερ Λουκασένκο, Λευκορωσία, Μελάνια Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK