09:21 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Τζέιμς Μάικλ Μάιερ, ένας 72χρονος από το Τέξας, κατηγορήθηκε πρόσφατα για δολοφονία και φυλακίστηκε με εγγύηση ύψους 150.000 δολαρίων, επειδή πυροβόλησε έναν ύποπτο ληστή στον... δρόμο για το κρεβάτι του.

Σε μια ένορκη εξέταση που έλαβε το AP, ο άνδρας ανέφερε στην αστυνομία ότι ξύπνησε στις 05:00 π.μ. την Πέμπτη όταν άκουσε ένα ύποπτο θόρυβο, καθώς κάποιος προσπαθούσε να μπει στην αποθήκη του σπιτιού του στο Ντάλας του Τέξας με ένα τσεκούρι.

Τότε, ο Μάιερ άρπαξε το όπλο του και βγήκε έξω.

Όταν συνάντησε τον διαρρήκτη, έσπευσε να τον διαβεβαιώσει ότι αν τον πλησίαζε, θα πυροβολούσε. Ο άγνωστος τελικώς συνέχιζε να πλησιάζει, αναγκάζοντας τον Μάιερ να πατήσει την σκανδάλη στο όπλο του.

Ο διαρρήκτης έπειτα έριξε το τσεκούρι του και έτρεξε προς την κατεύθυνση ενός πάρκου πίσω από το σπίτι. Ως απάντηση, ο Μάιερ πυροβόλησε και πάλι προς την κατεύθυνση που διέφυγε ο διαρρήκτης.

Στην συνέχεια, ο άνδρας επέστρεψε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σίγουρος αν οι πυροβολισμοί του χτύπησαν τον ληστή ή όχι.

Το πρωί, ο Μάιερ κοίταξε έξω και είδε μια «μαύρη τσάντα» στο πάρκο πίσω από το σπίτι του. Ωστόσο, μετά από περαιτέρω εξέταση, σύντομα συνειδητοποίησε ότι η «μαύρη τσάντα» ήταν στην πραγματικότητα ένα πτώμα.

Σύμφωνα με το Dallas Morning News, ο Μάιερ δεν απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή και επανειλημμένα ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα εγκλήματος. Επίσης, έριξε τους κάλυκες από τις σφαίρες που χρησιμοποίησε στα σκουπίδια, σύμφωνα με τους ανακριτές.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς γύρω στις 05:15 π.μ., παρά το γεγονός ότι ο Μάιερ ισχυρίζεται ότι έριξε δύο βολές.

Σύμφωνα με το News Channel 9, ο Μάιερ, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, αφέθηκε τελικώς ελεύθερος την Κυριακή.

Tags:
Τέξας, όπλο, ΗΠΑ, κρεβάτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK