00:36 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη την Τρίτη τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ για την 70ή επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Τα συγχαρητήρια του για την 70ή επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας απέστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Σι και τον Κινεζικό λαό για την 70ή επέτειο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας!» έγραψε στο Twitter.

Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχανί συνεχάρη επίσης τον κινέζο ηγέτη, σημειώνοντας ότι η συνεργασία μεταξύ των χωρών τους θα συμβάλει στην προώθηση των κοινών συμφερόντων και στη διασφάλιση της διεθνούς ειρήνης και σταθερότητας.

«Χωρίς αμφιβολία, η μακροπρόθεσμη προσέγγιση των ιστορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, τα κοινά πολιτιστικά σημεία και η ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων έχουν κάνει τις σχέσεις στρατηγικής σημασίας», δήλωσε ο Ρουχανί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Η Λαϊκής Δημοκρατία της Κίνας ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου 1949.

Μεγάλες τελετές συμπεριλαμβανομένης μιας στρατιωτικής παρέλασης, πραγματοποιήθηκαν στο Πεκίνο σήμερα για να γιορτάσουν την 70ή επέτειο ίδρυσής της.

Tags:
Ιράν, Χασάν Ρουχανί, επέτειος, Twitter, Σι Τζινπίνγκ, Ντόναλντ Τραμπ, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK