05:41 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ καταδεικνύει ότι οι Αμερικανοί νιώθουν περισσότερη οργή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρά για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Δημοκρατικούς.

Περισσότερο οργισμένοι με τα media παρά με τους πολιτικούς, φαίνεται ότι είναι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Rasmussen.

Πιο συγκεκριμένα, το 61% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι νιώθει οργή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον Ντόναλντ Τραμπ ανέρχεται στο 53%.

Παράλληλα, το 49% των συμμετεχόντων παραδέχεται ότι είναι οργισμένο με τους πολιτικούς αντιπάλους του Αμερικανού προέδρου.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι ανάμεσα στους ψηφοφόρους που «στηρίζουν σθεναρά» τον Τραμπ, το 85% είναι «πολύ οργισμένο» με τα media.

Την ίδια ώρα, από τους ψηφοφόρους που «αποδοκιμάζουν σθεναρά» τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μόλις το 6% είναι «πολύ οργισμένο» με τα μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σφυγμομέτρηση διεξήχθη στον απόηχο του πρόσφατου σκανδάλου της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ Τραμπ και Ζελένσκι (πρόεδρος Ουκρανίας) και την έναρξη της διαδικασίας πιθανής αποπομπής από το προεδρικό αξίωμα.

Σχετικά:

Επιβεβαιώνει ο Πομπέο ότι ήταν μπροστά στο τηλεφώνημα Τραμπ με Ζελένσκι
Τραμπ Vs Δημοκρατικών: Χωρίς νόημα η διαδικασία αποπομπής, υπονομεύει την οικονομία
Tags:
αποπομπή, έρευνα, δημοσκόπηση, ΗΠΑ, Δημοκρατικοί, Ντόναλντ Τραμπ, Αμερικανικό Κογκρέσο, Κογκρέσο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK