11:00 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Νίκο Αναστασιάδη για την επέτειο Ανεξαρτησίας της Κύπρου, επαναλαμβάνοντας τη στήριξη της Ρωσίας σε δίκαιη λύση του Κυπριακού.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη με αφορμή την επέτειο Ανεξαρτησίας της Κύπρου που εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του, ο Πούτιν αναφέρεται στο Κυπριακό, σημειώνοντας ότι η επίλυση θα είναι προς όφελος της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εκφράζοντας τα «εγκάρδια συγχαρητήρια» του προς τον Νίκο Αναστασιάδη για την Ημέρας της Ανεξαρτησίας, ο Ρώσος πρόεδρος υπογραμμίζει τις σχέσεις φιλίας και πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου.

«Είμαι βέβαιος ότι η περαιτέρω ενίσχυση του εποικοδομητικού διαλόγου και της καρποφόρας διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς υπηρετούν τα συμφέροντα των λαών της Ρωσίας και της Κύπρου», προσθέτει ο Πούτιν, στο μήνυμά του που δημοσιεύει το κυπριακό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Αναφερθείς στο Κυπριακό, ο Ρώσος πρόεδρος επαναβεβαιώνει τη στήριξη της Ρωσίας για μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη λύση προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού του νησιού και προς όφελος «ενίσχυσης της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Κλείνοντας το μήνυμά του, ο Πούτιν εύχεται υγεία, επιτυχία ευημερία για τον κυπριακό λαό.

Tags:
Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειος, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Γκριγκόρι Ρασπούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK