10:09 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μία ομάδα περιβαλλοντικών ακτιβιστών από το κίνημα της Εξαφάνισης (XR) προσπάθησαν να δώσουν την μάχη για το περιβάλλον, ωστόσο κατέληξαν να δίνουν την μάχη με έναν πυροσβεστικό σωλήνα.

Την Πέμπτη το πρωί, μια ομάδα διαδηλωτών της οργάνωσης XR συγκεντρώθηκε έξω από κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Σκοπός τους ήταν να χρησιμοποιήσουν ένα πυροσβεστικό σωλήνα προκειμένου να γεμίσουν με το κτίριο με 1.800 λίτρα πλαστό αίμα.

Αυτό που ακολούθησε ωστόσο, δεν το ανέμενε κανείς... Η πίεση από τον πυροσβεστικό σωλήνα ήταν τόσο δυνατή, που έκανε τους διαδηλωτές να χάσουν τον έλεγχο και το πλαστό αίμα να βάψει τα πάντα.

​Οι ακτιβιστές της XR κατάφεραν αργότερα να ολοκληρώσουν την κόλπο, αλλά παραδέχτηκαν ότι… αντιμετώπισαν μία μικρή δυσκολία!

Αναμενόμενα, οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και έδωσαν ρέστα μέσα από χιουμοριστικά GIF.

​Η XR αναστάτωσε το Λονδίνο με 11 ημέρες διαμαρτυριών τον Απρίλιο, σε μία κίνηση που λέγεται ότι ήταν η μεγαλύτερη πράξη της πολιτικής ανυπακοής στην πρόσφατη βρετανική ιστορία.

​Εικονικές τοποθεσίες όπως το Oxford Circus και η γέφυρα του Waterloo μπλοκαρίστηκαν, ενώ άλλες, όπως το κτίριο Shell γέμισε μπογιές.

Tags:
αίμα, ακτιβισμός, ακτιβιστές, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, Αγγλία, υπουργείο, Μεγάλη Βρετανία, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK