02:15 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας 23χρονος φοιτητής κρεμάστηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας τη μέρα της αποφοίτησης επειδή είχε κρύψει από τους γονείς του ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολας Τέρνερ επέστρεψε στο σπίτι του, λίγο πριν από το καλοκαίρι φέτος, αφού είχε παρακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών ως μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον.

Είχε πει στους γονείς του ότι είχε πάρει το πτυχίο του με άριστα, ενώ στην πραγματικότητα χρωστούσε ακόμη μαθήματα. Έτσι στις 23 Ιουλίου, την ημέρα που θα πήγαινε με τους γονείς του ξανά στο Πανεπιστήμιο για την τελετή αποφοίτησης, αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το σώμα του βρέθηκε κρεμασμένο έξω από το σπίτι των γονιών του από γείτονες που τους ειδοποίησαν, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί.

Το προηγούμενο βράδυ, ο Νίκολας είχε ετοιμάσει δείπνο για τους γονείς του και δεν έμοιαζε στεναχωρημένος ή να τον απασχολεί κάτι, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Ο πατέρας του είπε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο ότι είχε μάθει πως ο γιος του είχε κοπεί στο πανεπιστήμιο, μετά την αυτοκτονία του.

«Είχε αναλάβει ένα πολύ δύσκολο κλάδο στην εκπαίδευσή του, αλλά πάντα τα πήγαινε καλά ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν», είπε ο πατέρας του νεαρού, αυτόχειρα φοιτητή.

«Ο Νίκολας ήταν ένας νεαρός άντρας στο κατώφλι της ζωής του. Είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο, με ή χωρίς το πτυχίο, και φαίνεται ότι κράτησε κρυφά την ακριβή φύση συγκεκριμένων τμημάτων της ζωής του από την οικογένειά του», ανέφερε ο ιατροδικαστής Τζέφρι Σμιθ.

Ο ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει εάν ήταν η ενοχή που οδήγησε τον Νίκολας στην αυτοκτονία, απλά ανέφερε συγκλονισμένος ότι ο νεαρός φοιτητής «έχασε τη ζωή του αυτοκτονώντας».

Tags:
Μεγάλη Βρετανία, αυτοκτονία, φοιτητής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK