02:31 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε σε στοιχεία για την ηλικία γάμου στις γυναίκες και έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα «καριέρα ή οικογένεια».

Να μην φοβούνται να συνδυάσουν την οικογένεια με την καριέρα τους, ακόμη και αν είναι δύσκολο, παρότρυνε τις γυναίκες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Τι είναι πιο σημαντικό: Η οικογένεια, τα παιδιά ή η σταδιοδρομία; Είναι σαν να ρωτάς: Τι είναι πιο σημαντικό: Η καρδιά ή το κεφάλι; Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς καρδιά ή κεφάλι», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Αναφερόμενος σε στατιστικά στοιχεία, ο κ. Πούτιν παρατήρησε ότι η ηλικία γάμου στις γυναίκες έχει αυξηθεί στη Ρωσία από τα 20 στα 31 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, αυτός ο δείκτης μαρτυρά αλλαγή των προτεραιοτήτων των νέων σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και σταδιοδρομία.

Ο Ρώσος πρόεδρος συμβούλευσε τις γυναίκες να συνδυάσουν την επιτυχία στην καριέρα τους με τη δημιουργία οικογένειας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι.

«Κατέληξα σε ένα απλό συμπέρασμα: όσο περισσότερα κάνετε, τόσο περισσότερα λαμβάνετε. Φυσικά, οι γυναίκες θα κοιτάξουν, θα ακούσουν και θα πουν: δοκιμάστε το μόνος σας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τη Rosstat, τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες γυναίκες στη Ρωσία παντρεύονται μεταξύ 25 και 34 ετών. Η μέση ηλικία γάμου για τους άνδρες βρίσκεται στην ίδια κλίμακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πούτιν κάνει πεζοπορία και οδηγεί στα βουνά της Σιβηρίας - Βίντεο

Ο 67χρονος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ένας «αθεράπευτος» φυσιολάτρης

Σχετικά:

Το Κρεμλίνο αποκαλύπτει που πήγε ο Πούτιν εν όψει των γενεθλίων του
Tags:
γάμος, εργασία, παιδί, μητέρα, οικογένεια, γυναίκες, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK