15:49 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Κόσμος

Οι γλωσσικές... ικανότητες της Μελάνια Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει μία σειρά ξένων γλωσσών. Ωστόσο, ένας ειδικός γλωσσολόγος έχει τελείως διαφορετική γνώμη. Και εξηγεί το γιατί.

Οι γλωσσικές... ικανότητες της Μελάνια Τραμπ

Έντονη κριτική δέχεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, καθώς ένας ειδικός γλωσσολόγος κατάφερε να αποδομήσει πλήρως την ικανότητά της στις… ξένες γλώσσες.

Η Μελάνια Τραμπ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει μία σειρά διαφορετικών γλωσσών, όπως αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, σερβο-κροατικά και φυσικά, σλοβενικά (σ.σ. από τη Σλοβενία έλκει την καταγωγή της).

Παρ’ όλα αυτά, είναι λίγα έως ελάχιστα τα στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι η πρώτη κυρία μπορεί πράγματι να μιλήσει όλες αυτές τις γλώσσες.

Εξαίρεση φυσικά, αποτελούν τα αγγλικά και τα σλοβενικά.  

Την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο Τζον Αραβόσις, ένας ειδικός γλωσσολόγος, ο οποίος έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο Youtube, στο οποίο αναλύει τις γλωσσικές ικανότητες της Μελάνια.

Ο ειδικός υποστηρίζει ότι η Μελάνια Τραμπ, κατά τις επισκέψεις της, σε Παρίσι και Ιταλία, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόλις λίγες «ντόπιες» λέξεις.

Αντίθετα, μίλησε - κατά κύριο λόγο - στα αγγλικά.

«Εάν κάποιος γνωρίζει γαλλικά, θα μπορούσε να πει περισσότερές λέξεις από το “γεια σας, το όνομά μου είναι έτσι και έτσι”» συμπεραίνει, μεταξύ άλλων, ο Αραβόσις.

Σχετικά:

Το Twitter «είδε» τον Τραμπ να καλεί τη Μελάνια με χειρονομία που κάνουμε… σε σκυλιά - Βίντεο
Πρόεδρος Λευκορωσίας: Τα δώρα μου ξετρέλαναν τη Μελάνια Τραμπ - Βίντεο
Tags:
Ιταλία, Παρίσι, επιστήμονας, γλώσσα, Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ