ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την ώρα που η Τουρκία κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για τη στρατιωτική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, συνεχίζεται η αναδιάταξη των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.

Επιπλέον, οι Τούρκοι στρατιώτες με ειδικό εξοπλισμό αφαιρούν το μπετόν που είχα τοποθετήσει παλιότερα στα σύνορα στην περιοχή Άκτσακαλε. Ο πληθυσμός ειδοποιήθηκε να μην πλησιάσει την περιοχή των συνόρων.

Την ίδια ώρα, κονβόι πέντε λεωφορείων με μέλη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αναχώρησαν από την 20 μεραρχία στην πόλη Σανλιούρφα και έφτασαν στο Άκτσακαλε υπό υψηλά μέτρα ασφαλείας. Οι τούρκοι μαυροσκούφηδες αναπτύχθηκαν στη γειτονική περιοχή στα σύνορα με τη Συρία.

Επίσης, αντιπροσωπεία του αμερικανικού στρατού έφτασε με ελικόπτερο στο Άκτσακαλε από συριακό έδαφος για να διεξάγει συνομιλίες με τις τουρκικές στρατιωτικές αρχές.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα εξαπολύσει στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία τις επόμενες ημέρες για να «καθαρίσει» τα σύνορα από Κούρδους μαχητές και να δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας για την εγκατάσταση προσφύγων.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζει στάση ο Τραμπ απέναντι στον Ερντογάν - «Κλείδωσε» για 13 Νοεμβρίου η συνάντηση

Tags:
ειδικές δυνάμεις, Συρία, στρατός, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK