02:45 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας δήμαρχος στο νότιο Μεξικό βρήκε ένα νέο τρόπο για να αντεπεξέλθει στο φορτωμένο του χρονοδιάγραμμα: Στέλνοντας ένα ομοίωμα του από χαρτόνι προκειμένου να «παρακολουθήσει» μία εκδήλωση στην οποία δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Ο Moisés Aguilar Torres, ο δήμαρχος της πόλης Pichucalco στην Chiapas, έδωσε εντολή στο προσωπικό του να μεριμνήσει ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοίωμά του το οποίο θα επρόκειτο να αποσταλεί σε δημόσιες εκδηλώσεις που ο ίδιος δεν θα μπορεί να παρευρεθεί, αναφέρει το RT.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση που κάνουν τον γύρο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δείχνουν τους ντόπιους να ποζάρουν με το ομοίωμα και παράλληλα άλλους να είναι αδιάφοροι.

​Την ίδια στιγμή, οι αντιδράσεις στα social media ποικίλουν, με κάποιους να μην μπορούν να πιστέψουν το περιστατικό, ενώ άλλους να απαιτούν μία ορθότερη αντιμετώπιση από τον αξιωματούχο.

Τουλάχιστον ένα άτομο θεώρησε ότι ήταν πραγματικά μια καλή ιδέα «αν απλώς θέλετε να αποφύγετε μία έξοδο».

Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ομοίωμα έχει χρησιμοποιηθεί από έναν πολιτικό στην Chiapas και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν το ομοίωμα θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές εκδηλώσεις αντί για τη συμμετοχή του δημάρχου.

Tags:
Μεξικό, δήμαρχος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK