02:14 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα παρόμοιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στο δημοφιλές ερωτικό σάιτ, όταν οι χρήστες έσπευσαν να ψάξουν για χαρακτήρες ταινιών όπως το «Avengers: Endgame» και «Suicide Squad».

Συγκεκριμένα, η πρόσφατη κυκλοφορία στους κινηματογράφους του Joker είχε ως αποτέλεσμα μια έκρηξη στη δημοφιλία του διαβόητου σούπερ-κακοποιού, σε ένα χώρο διαφορετικό από ότι συνήθως, στον κόσμο της πορνογραφίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ, τα στατιστικά του σάιτ Pornhub έδειξαν μια τρομερή κορύφωση στις αναζητήσεις με τη λέξη «Joker» κατά το περασμένο σαββατοκύριακο, με περισσότερες από 741 χιλ. αναζητήσεις να λαμβάνουν χώρα κατά τις 4 πρώτες ημέρες που ακολούθησαν την κυκλοφορία της ταινίας στις 8 Οκτωβρίου.

«Η μεγαλύτερη “κυκλοφοριακή συμφόρηση” στη μηχανή αναζήτησης του Pornhub παρατηρήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με τις αναζητήσεις να φτάνουν τις 291.628».

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δε φάνηκε να ξενίζει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να εμφανίζονται να το διασκεδάζουν, παρά να εκπλήσσονται ή να σοκάρονται από το γεγονός.

Μάλιστα, η ενσάρκωση της Χάρλεϊ Κουίν από την Μαργκό Ρόμπι έγινε η «πιο δημοφιλής κινηματογραφική ή video game ηρωίδα στο πορνογραφικό ιστότοπο Pronhub, με περισσότερες από 10 εκατ. αναζητήσεις, μόνο κατά την περασμένη χρονιά.

Tags:
PornHub, κινηματογράφος, Joker
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK