13:33 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην αντιπρόεδρος και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζόε Μπάιντεν, για πρώτη φορά ζήτησε δημοσίως την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς η έρευνα που διεξάγεται από τους Δημοκρατικούς της Βουλής εναντίον του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προχωρά, πρόσθετες προσωπικότητες των Δημοκρατικών, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Τζο Μπάιντεν, ενώνουν την φωνή τους με εκείνους που απαιτούν να παραπεμφθεί ο πρόεδρος.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εκστρατείας την Τετάρτη, ο Μπάιντεν ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον του Τραμπ, κατηγορώντας τον για «απειλητικές πράξεις» και δηλώνοντας ότι για να διατηρηθεί «το σύνταγμα μας, η δημοκρατία μας, η βασική μας ακεραιότητα, θα πρέπει να παραπεμφθεί».

​Ο πρόεδρος αποκρίθηκε αμέσως, προσθέτοντας ότι η δήλωση του Μπάιντεν ήταν αποτέλεσμα της «αποτυχημένης εκστρατείας» του.

​Ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2020.

 Ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε ένα άνετο προβάδισμα στην κορυφή της λίστας των Δημοκρατικών, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρχίζει να παρουσιάζει πτωτική πορεία μετά την άνοδο της γερουσιαστή Ελισάβετ Γουόρεν.

Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, πρόεδρος, αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK