19:56 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας πατέρας, στο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, κήδευε το κοριτσάκι του, όταν εντόπισε ένα άλλο να είναι θαμμένο σε πήλινο δοχείο, σε βάθος 90 εκατοστών.

Η ζωή διαδέχθηκε τον θάνατο σε μια απίστευτη αλληλουχία γεγονότων, στην επαρχία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, όταν ένας πατέρας που θρηνούσε το μωρό του που κατέληξε λίγο μετά τη γέννησή του, εντόπισε ένα ολοζώντανο κοριτσάκι να είναι θαμμένο!

Το μωρό, που ανέπνεε με δυσκολία, είχε ταφεί σε πήλινο δοχείο, 90 εκατοστά κάτω από το έδαφος. Ο άνδρας ειδοποίησε τις αρχές. Μάλιστα, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες, προσπάθησε να του δώσει γάλα.

Ο Αμπχιναντάν Σινγκ, επικεφαλής των τοπικών αστυνομικών αρχών, δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τους γονείς του μωρού και υποψιαζόμαστε ότι αυτό πρέπει να έγινε με τη συγκατάθεσή τους».

Η ανθρωποκτονία νεογνών είναι κοινή πρακτική στην Ινδία λόγω ενός ιδιόμορφου κοινωνικού στίγματος περί της αύξησης των κοριτσιών.

Το κοριτσάκι, η ζωή του οποίου δεν κινδυνεύει, βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό της μητέρας του.

Διαβάστε ακόμα:

Ινδή 75 ετών, με έναν πνεύμονα, γέννησε κοριτσάκι που ζύγιζε μόλις 600 γραμμάρια

Tags:
διάσωση, μωρό, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK