08:31 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το ενδιαφέρον των netizens προσέλκυσε το βίντεο που εμφανίζει την στιγμή που μία μικρή αλεπού στέκεται στην μέση του διαδρόμου απογείωσης εμποδίζοντας ένα γιγαντιαίο αεροσκάφος να απογειωθεί.

Ένα Boeing 747 που βρισκόταν στην φάση της απογείωσης από το Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας αναγκάστηκε να καθυστερήσει στιγμιαία από μια ατρόμητη αλεπού που διέσχιζε τον διάδρομο απογείωσης.

Ένα βίντεο του περιστατικού το οποίο δόθηκε στην προκάλεσε κάποια ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά μέσα, επισήμανε το RT.

Ένας άγνωστος επιβάτης της πτήσης τράβηξε από το παράθυρο του αεροπλάνου την στιγμή που η αλεπού έτρεξε μπροστά από το τεράστιο αεροπλάνο. Φαινομενικά αδιάφορο από το μεγαθήριο, το ζώο εμφανίζεται να διασχίζει τον διάδρομο, φτάνοντας στην συνέχεια σε μία έκταση με γκαζόν από την άλλη πλευρά. Ευτυχώς για το ζώο, το 747 φαίνεται να έχει ήδη σταματήσει καθώς περίμενε να ξεκινήσει η σειρά του.

Μερικοί χρήστες των κοινωνικών μέσων εξέφρασαν ευγνωμοσύνη για τους προσεκτικούς πιλότους του αεροσκάφους. Ένας μάλιστα από τους χρήστες σχολίασε ότι ήταν ασυνήθιστο για τα ζώα αυτά να βρίσκονται σε μια τέτοια περιοχή την ώρα της απογείωσης, σημειώνοντας πως  μάλλον κάτι τρέχει με τηνι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος με την αλεπού.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο κλιπ, βίντεο, αλεπού, αεροπλάνο, αεροσκάφος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK