ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μυστήρια στοιχεία εντοπίστηκαν στη φάρμα στην Ολλανδία όπου ένας άνδρας φέρεται να κρατούσε κλεισμένα τα παιδιά του για χρόνια.

Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν τον Γκέριτ Χαν Βαν Ντόρστεν, τον 67χρονο πατέρα έξι αδελφιών,  ο οποίος φέρεται να κρατούσε τα παιδιά του απομονωμένα σε μια αγροικία περίπου 60 μίλια βόρεια του Άμστερνταμ για αρκετά χρόνια.

Η ιστορία ήρθε στο φως όταν ένα από τα παιδιά κατάφερε να δραπετεύσει και ζήτησε βοήθεια σε μια καφετέρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι μπάτσοι εξετάζουν επίσης «πιθανές σχέσεις με τον σατανισμό», καθώς μερικά από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στη φάρμα φέρονται να υποδηλώνουν «πρακτικές αποκρυφισμού», με βασικό στοιχείο ένα λευκό χαρτόνι με περίεργα σχέδια και αριθμούς.

Όπως εξήγησε μια πηγή στην εφημερίδα, αυτά τα σύμβολα «έχουν μπερδέψει την αστυνομία», καθώς «υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί αριθμοί που απλά δεν βγάζουν νόημα».

Οι αριθμοί είναι γραμμένοι με μαύρο μελάνι, ανέφερε η ίδια πηγή.

«Μια πιθανότητα είναι ότι πρόκειται για εντολές προς τα μέλη της οικογένειας να περπατούν σε κύκλους. Αλλά μπορεί να υπάρχει επίσης και κάποια άλλη διεστραμμένη αλήθειας πίσω από αυτά».

Τα παιδιά βρίσκονταν σε έναν «κλειστό χώρο» μέσα στο κτίριο του αγροκτήματος, χωρισμένο σε μικρά διαμερίσματα, με τους ερευνητές να εκτιμούν πως τα είχαν πείσει ότι ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι στον πλανήτη, σύμφωνα με την Sun.

Τα αδέλφια, μερικά από τα οποία φέρονται να έχασαν τη δυνατότητα να μιλούν σωστά λόγω της μακράς απομόνωσης, βρίσκονται υπό την επίβλεψη ειδικών.

Tags:
σύμβολα, οικογένεια, Ολλανδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK