13:31 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Μαρία Μπουτίνα αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 25 Οκτωβρίου. Η ίδια βρίσκεται στις φυλακές των ΗΠΑ με την κατηγορία της συνομωσίας με σκοπό να δράσει ως πράκτορας.

Μέσα σε τρεις ημέρες μετά από την αποφυλάκισή της θα μπορεί να επιστρέψει στη Ρωσία η Μαρία Μπουτίνα που εκτίει ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ, όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής για τις διεθνείς υποθέσεις της Δούμα στη Ρωσία, Λεονίντ Σλάτσκι. 

«Μίλησα ξανά με τη Μαρία Μπουτίνα. Ήταν η τελευταία της ευκαιρία για βιντεοκλήση στις αμερικανικές φυλακές. Η Μαρία ετοιμάζεται για την επιστροδή της και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Η ποινή της λήγει στις 25 Οκτωβρίου και μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες αναμένεται να πετάξει για τη Ρωσία», σημείωσε ο ίδιος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μπουτίνα έχει πολλά σχέδια, ενώ τις πρώτες ημέρες μετά την απελευθέρωσή της, θέλει να τις περάσει με την οικογένειά της. 

Άλλωστε, ο πατέρας της έχει δηλώσει ότι η οικογένειά της ανυπομονεί για την αποφυλάκισή της και σκοπεύει να σπεύσει στο αεροδρόμιο, προκειμένου να την υποδεχθεί την ημέρα της επιστροφής της. 

Η Μπουτίνα συνελήφθη στα μέσα του 2018 και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης τον περασμένο Απρίλιο, για την κατηγορία της συνομωσίας με σκοπό να δράσει ως πράκτορας στις ΗΠΑ. 

Ο δικηγόρος της γνωστοποίησε, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ότι η ίδια θα αποφυλακιστεί στις 25 Οκτωβρίου. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ: Πολιτική κρατούμενη η Μπούτινα, να απελευθερωθεί άμεσα

Tags:
Ρωσία, ΗΠΑ, Μαρία Μπουτίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK