22:06 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας φοβερός και τρομερός κυνηγός που είχε την παράξενη εμμονή να σκοτώνει αρκούδες και να τους τρώει το πέος, τελικά, συνελήφθη ξανά, αφού διέφευγε της σύλληψη για 6 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Δύναμη Κρούσης της Δασικής Υπηρεσίας της ινδικής περιφέρειας Μαντιά Πραντές τσάκωσε τον κυνηγό, μετά από την ανακάλυψη αρκετών κουφαριών αρκούδας χωρίς πέη, που από αρκετούς χωρικούς θεωρούνται ως αφροδισιακά.

 Οι αρκούδες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των «Ευάλωτων Ειδών» της Διεθνής Ένωσης για την Προστασία της Φύσης (IUCN).

Μετά από μακρά ανάκριση, ο κυνηγός ομολόγησε ότι σκότωσε σειρά απειλούμενων ειδών, όπως τίγρεις, αρκούδες και παγώνια.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, επίσης, αρκετές πλαστές ταυτότητες και εκλογικά βιβλιάρια. Σύμφωνα με την ομολογία του, ξεκίνησε το παράνομο αυτό επάγγελμα στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Πώς δρούσε ο Ινδός

Ο Γιαρλέν ήταν βασικός προμηθευτής ζωικών οργάνων και δερμάτων στη διεθνή μαύρη αγορά.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές στα ινδικά ΜΜΕ, ο λαθροκυνηγός πουλούσε το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη από τις αρκούδες σε επιχειρηματίες στην Ινδία και το Νεπάλ.

Οι χοληδόχες κύστες και τα αναπαραγωγικά όργανα των αρκούδων θεωρούνται από αρκετούς στην Ινδία ως φάρμακα για τη θεραπεία θανάσιμων ασθενειών όπως ο καρκίνος, το άσθμα και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Εξάλλου, τα παραπάνω θεωρούνται περιζήτητα στην Κίνα κι αρκετές άλλες ασιατικές αγορές. Εκχυλίσματα από τα όργανα της αρκούδας χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου κι άλλων ασθενειών.

Ο Γιαρλέν πρωτοσυνελήφθη το 2014. Αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από την καταβολή εγγύησης. Έκτοτε ο λαθροκυνηγός διέφευγε της σύλληψης, ζώντας νομαδική ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Λαθροκυνηγοί σκοτώνουν αρκούδες για να πάρουν τα γεννητικά τους όργανα

Λαθροκυνηγός καταδικάστηκε να παρακολουθεί την ταινία «Μπάμπι» μέσα στη φυλακή!

Tags:
απειλούμενα είδη, γεννητικά όργανα, πέος, Αρκούδα, Ινδία, λαθροκυνηγός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK