08:36 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το Κρεμλίνο διαθέτει ήδη ένα σχέδιο το οποίο θα θέσει σε εφαρμογή στο ενδεχόμενο που οι Ηνωμένες Πολιτείες αποχωρήσουν από την Συνθήκη για τους Ανοικτούς Ουρανούς.

Η Ρωσία προετοίμασε την απάντηση της στην ενδεχόμενη απόσυρση των Ηνωμένων Πολιτειών από την πολυμερή Συνθήκη για τους Ανοικτούς Ουρανούς, δήλωσε στο Sputnik ο Βλαντίμιρ Ερμάκοφ, διευθυντής του Τμήματος Μη Διάδοσης και Ελέγχου των Όπλων στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Φυσικά, εμείς ετοιμάσαμε τα πάντα, θα δείτε», δήλωσε αργά την Τετάρτη ο Ερμάκοφ, όταν ρωτήθηκε αν η Ρωσία θα λάβει οποιαδήποτε αντίδραση σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποχωρήσουν από τη συνθήκη.

«Οποιαδήποτε απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών για την απόσυρσή τους από οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία είναι ένα πλήγμα για τη διεθνή ασφάλεια. Δυστυχώς, οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας το έχουν κάνει εσκεμμένα από τα τέλη της δεκαετίας του 90 ... Γι 'αυτό δεν θα λέγαμε ότι η σημερινή δήλωση για την πιθανή αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη για τους Ανοικτούς Ουρανούς ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς», συνέχισε ο Ερμάκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΗΕ υιοθέτησε ρωσικό ψήφισμα για την ενίσχυση των συνθηκών ελέγχου των εξοπλισμών

Απειλούν οι γερουσιαστές των ΗΠΑ: Κυρώσεις εάν η Τουρκία παραβιάσει τη συμφωνία στη βόρεια Συρία

Κάτι μας κρύβετε: Οι ΗΠΑ αρνούνται να σχολιάσουν βίντεο με αμερικανικά όπλα που φθάνουν στην Υεμένη

 

Tags:
συνθήκη, συμφωνία, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK