ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Αυστραλιανή παρουσιάστρια, Αντουάν Λαφούτ, ίσως χρωστά την καριέρα και τη ζωή της σε μια τηλεθεάτρια, η οποία παρατήρησε εξόγκωμα στον λαιμό της πρώτης, το έγραψε στο διαδίκτυο και εκείνη επισκέφθηκε τον γιατρό της, που διέγνωσε κύστη.

Το διαδίκτυο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για τον -καυστικό- σχολιασμό τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά τηλεθεάτρια αυστραλιανού προγράμματος έσωσε τη ζωή μιας παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Γουέντι Μακ Κόι έγραψε στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook: «Η Αντουανέτ Λατούφ έχει ελέγξει τον θυρεοειδή της; Δεν το παίζω έξυπνη ή τρολάρω, αλλά ανησυχώ με αυτό που είδα σήμερα στην τηλεόραση».

Η παρουσιάστρια διάβασε το μήνυμα και θορυβήθηκε με το εξόγκωμα που είχε στον λαιμό της και έτσι αποφάσισε να πάει να κάνει τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και όπως αποδείχθηκε, έπραξε σωστά γιατί έτσι σώθηκε τόσο η ζωή της όσο και η καριέρα της.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια έγραψε μεταξύ άλλων: «Φαινόταν σαν να είχα μήλο του Αδάμ. Κάτι σίγουρα προεξέχει από το λαιμό μου. Δεδομένου ότι έχω ένα οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του θυρεοειδούς και άλλων [συγγενών] με μια σειρά ασθενειών που σχετίζονται με τον θυρεοειδή, πήγα και είδα τον γιατρό μου».

Η ιατρική διάγνωση αναφέρει πως πρόκειται για μια κύστη, η οποία πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά, διότι αν επεκταθεί, θα απειλήσει την αναπνοή, την ομιλία και την κατάποση της τροφής.

Η Αντουανέτ Λατούφ, πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την τηλεθέατρια που της «έσωσε την καριέρα» -όπως έγραψε- αλλά και τη ζωή, γράφοντας στο διαδίκτυο: «Στη Γουέντι, λέω, ευχαριστώ που με προσεγγίσατε, έναν ξένο, και με παροτρύνατε να δω έναν γιατρό».

Διαβάστε ακόμα:

Από καρκίνο στον λαιμό πάσχει ο τραγουδιστής των Megadeth

Tags:
παρουσιάστρια, Αυστραλία, τηλεόραση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK