20:39 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 50
Βρείτε μας

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία πολιτισμικών καινοτομιών. Τι ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσφατα μοιράστηκε τη γνώμη του δημοσίως σχετικά με την έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης, κατά την ομιλία του στη διάσκεψη της AI Journey στη Μόσχα.

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι οι προοπτικές που προσφέρονται από την έρευνα για τηντεχνητή νοημοσύνη αποτελούν μια «ελκυστική πρόκληση» για τους νέους που «δεν φοβούνται να ονειρεύονται και να εργάζονται σκληρά».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αρχηγός του ρωσικού κράτους συνέκρινε τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα με τα άλλα επιτεύγματα της ανθρωπότητας, όπως οι γεωγραφικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά την εποχή της εξερεύνησης ή της διαστημικής πτήσης.

«Όπως η Εποχή της Ανακάλυψης και η εξερεύνηση του διαστήματος, είναι ένα βήμα προς το άγνωστο, αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση της λεγόμενης «ισχυρής» τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί να αποτελέσει θεμέλιο και εξέλιξη για ολόκληρο τον πολιτισμό».

Το διήμερο συνέδριο AI Journey στη Μόσχα ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου, με την ιστοσελίδα του να τονίζει ότι πρόκειται για εκδήλωση «με κορυφαίους διεθνείς και Ρώσους εμπειρογνώμονες στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων, κορυφαίες εταιρείες στην ανάπτυξη και εφαρμογή του τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρηση».

Tags:
Τεχνητή Νοημοσύνη, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK