23:37 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν, κρίθηκε ένοχος, αλλά θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι να αποφασιστεί η ποινή του. Θα μπορούσε να δικαστεί ακόμη και σε 20 χρόνια φυλάκισης. 

Ένοχος κρίθηκε, από ομοσπονδιακό δικαστή των ΗΠΑ, ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν, σε ό,τι αφορά και τις επτά κατηγορίες σε βάρος του, συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας για ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σε σχέση με πέντε υποθέσεις, παρακωλύοντας τη Δικαιοσύνη

Η ποινή του δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά ο ίδιος θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με 20 χρόνια φυλάκισης. 

Ο Ρότζερ Στόουν θα παραμείνει ελεύθερος μέχρις ότου αποφασιστεί η ποινή του, τον Φεβρουάριο του 2020, παρά το αίτημα των εισαγγελέων για άμεση φυλάκιση. 

Ο Τραμπ που είχε σύμβουλο τον Στόουν, στην προεκλογική του εκστρατεία το 2016, εξέφρασε την αντίθεσή του με την ετυμηγορία, κάνοντας λόγο για ελλιπή έρευνα. 

Ο Ρότζερ Στόουν είχε κατηγορηθεί ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με το WikiLeaks. Οι κατηγορίες σε βάρος του ήλθαν στην επιφάνεια, στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη συνωμοσία μεταξύ του Τραμπ και της Ρωσίας στην εκστρατεία του, το 2016, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές. 

Ο 67χρονος σύμβουλος του Τραμπ έχει απορρίψει τις κατηγορίες, κάτοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα πίσω από την υπόθεση. 

Tags:
σύμβουλος, δικαστής, ένοχος, κατηγορίες, Ρότζερ Στόουν, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK